Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги. На някой да му се намират корите които крият коланите на гредите? Ако може и да са сиви....
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Kolegi, podarqva se preden kapak za 155 novoto kupe. 4erven. Obadete mi se.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Сега малко да ва замисля
        Трябва ми една пластмаска дето подвежда жилото на ръчната спирачка към кантара за двете жила. Тя е една извита с улей на нея и дупки за два болта към купето,точно под самата ръчна (отдолу). Като сменях жилата на ръчната и таман я натегнах и си викам ейй имама хубава ръчна и се счупи гадината
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          Сега малко да ва замисля
          Трябва ми една пластмаска дето подвежда жилото на ръчната спирачка към кантара за двете жила. Тя е една извита с улей на нея и дупки за два болта към купето,точно под самата ръчна (отдолу). Като сменях жилата на ръчната и таман я натегнах и си викам ейй имама хубава ръчна и се счупи гадината
          Сега и мене ме развесели!
          Я накой да каже, дали не са едни и същи с тия от 33-ка, само, че при нас са метални.
          Хиля се, защото и аз го ядох тоя, та май МрХ ми даде цялата ръчна.
          Снимай детайла.
          Ако е това, което си мисля -имам го!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ами малко съм в командировка сега и чак другият петъ ще мога да го снимам
            Иначе си е като част от пластмасова шайба с планка за захващане ... баси как го обясних
            И май на моята я няма част от тая джаджа

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
              Ами малко съм в командировка сега и чак другият петъ ще мога да го снимам
              Иначе си е като част от пластмасова шайба с планка за захващане ... баси как го обясних
              И май на моята я няма част от тая джаджа
              Абе надявам се някой да ни проясни.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Здравейте...... ааа на някого съвсееем случайно да му се намира капак за дясно огледало? че за един месец ми строшиха 4 огледала на паркинга пред офиса а на последното само капака му взеха ..........
                BMW 525 TDS 98' - Настояща
                Alfa Romeo 155TS 1.8 8в Газифицирана - Настояща
                Reno 19 Cnamade 1.7 - Бивша, Alfa Romeo 155TS 2.0 8в бивша, Lancia Dedra 1.6 - Бивша

Comment

• здравейте колеги,търся си таблото с уредите( скоростомер оборотомер и прочие )от алфа 155 2.5 v6 или от 2.0 16v turbo, а в краен случай може и от 1.8 16v или 2.0 16v.
                  '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
                  '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

• Колега ако вземеш от V6 имай предвид,че оборотомера няма да работи адекватно

Comment

• Първоначално публикувано от alfatrace Покажи съобщение
                      Здравейте...... ааа на някого съвсееем случайно да му се намира капак за дясно огледало? че за един месец ми строшиха 4 огледала на паркинга пред офиса а на последното само капака му взеха ..........
                      На мен ми се намира.
                      Ако ти трябва се свържи с мен да ти го дам.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• На мен ми трябва заден капак/багажника/, ако има черен , че един бакшиш го разкова
                        Alfa 155 2.0TS 8V '93
                        sigpic
                        VW LADAVAGEN '81
                        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                          На мен ми трябва заден капак/багажника/, ако има черен , че един бакшиш го разкова

Имам заден капак,т.син.
                          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            На мен ми се намира.
                            Ако колегата не го иска ... ще го взема за бравото ... ще си пасне добре с новия интериор
                            Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                            Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
                              Ако колегата не го иска ... ще го взема за бравото ... ще си пасне добре с новия интериор
                              колегата не се обажда ще изчакам още малко и ще пиша.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                                На мен ми се намира.
                                Като как ми даде духалката за тоблото ли
                                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                                Alfa 166 2.4 JTD EX
                                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X